Korg Pa4X | Styledemo Rock & Countryrock

this website uses Managed wordpress and we are very pleased

$1*/ mo WordPress hosting! Get going with GoDaddy!https://www.oostendorp-muziek.nl/keyboard/keyboards/korg-pa4x-61-keyboard/
In deze video demonstreert Menno Beijer de Korg Pa4X
U hoort in deze demo een overzicht van diverse rock en countryrockstyles uit deze Korg.

Het nieuwe stijlvolle design in twee formaten en de vele nieuwe mogelijkheden maken het de absolute top van de arranger keyboards.
De Korg Pa4X heeft maar liefst 1500 klanken en meer dan 500 styles met intro’s, endings, fills, breaks en nog meer mogelijkheden. Voor gitaarspel zorgt Guitar Mode 2 voor de meeste realistische simulatie. Alle klanken zijn uiteraard ook te bewerken met effecten. De Pa4X heeft maar liefst 142 soorten effecten aan boord die op verschillende manieren aan de klank zijn toe te voegen. De krachtbron achter als deze klanken is de geheel nieuwe EDS-X sound engine.

Voor meer informatie over dit keyboard/workstation verwijzen wij u graag naar onze website. https://www.oostendorp-muziek.nl/keyboard/keyboards/korg-pa4x-61-keyboard/

Deze video is opgenomen in eigen beheer.
De demonstrateur is Menno Beijer.

—————————————-­———
Oostendorp Music is a music store in The Netherlands that sells musical instruments and equipment. It is possible to order throughout Europe from the online store. Please contact verkoop@oostendorp-muziek.nl for more information and shipping costs.


source


#Popular #Music & #Videos -the most #Popular #Music #artists

Republished by Blog Post Promoter